کد مطلب: 114399
ممکن است ايران سلاح هسته‌اي بسازد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 737

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، «يوکيا آمانو» مديرکل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي روز دوشنبه بار ديگر به تکرار ادعاي دو هفته پيش خود پرداخت و گفت: ممکن است ايران فعاليت‌هاي مخفيانه در جهت ساخت تسليحات هسته‌اي در جريان داشته باشد.

وي در اين صحبت‌ها خواستار شفافيت ايران در موضوع هسته‌اي شد.

ادعاهاي چندباره آمانو در مورد احتمال وجود برنامه مخفي تسليحات هسته‌اي در ايران، در حالي عنوان مي‌شود که آژانس تاکنون هيچ مدرکي دال بر وجود چنين تحقيقات يا فعاليت‌هايي به دست نياورده است. ايران همچنين براي اعتمادسازي حتي برخي اقدامات فراتر از تعهدات خود را نيز در قبال آژانس انجام داده است.

آمانو که امشب در نشستي با موضوع عدم گسترش تسليحات اتمي شرکت کرده بود، گفت: ممکن است فعاليت‌هاي(تسليحات هسته‌اي) ايران تا الان ادامه يافته باشد. من از ايران خواسته‌ام در اين مورد شفاف‌سازي کند.

وي در اين صحبت‌ها خواستار دسترسي به سايت نظامي «پارچين» شد. اين مرکز که يک مرکز نظامي است، چند بار از سوي بازرسان آژانس مورد بازديد قرار گرفته و هيچ‌گاه کوچکترين مورد مرتبط با فعاليت‌هاي هسته‌اي در آن به دست نيامده است.

آمانو در اين صحبت‌ها اذعان کرد آژانس امروز «مدرک محکمي» در مورد فعاليت‌هاي تسليحاتي ايران ندارد.

وي البته گفت عدم شفافيت ايران موجب بروز شک در اين قضيه شده و ادعا کرد مدارکي در دست دارد که تا سال ???? تحقيقاتي در اين زمينه صورت گرفته است.(منبع:افکار نيوز)

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html